E-MAIL: geonekretnine018@gmail.com                    TELEFONI: 018/513-863, 063/84-30-766, 064/28-85-104                    ADRESA: Lole Ribara 11/1, 18000 Niš

Vi prodajete

Prodajete nekretninu?

Planirate – želite da prodate Vašu nekretninu brzo diskretno a uz potpunu pravnu sigurnost? Tu smo da Vam pomognemo, jvite se i mi ćemo u najkraćem roku obići Vašu nekretninu, i dati Vam konkretne predloge za brzu i efikasnu realizaciju – prodaju.

Zašto koristiti usluge agencije

Vlasnik može samostalno pristupiti prodaji nekretnine. Ipak, pomoć profesionalaca (agencije) ubrzaće i olakšati taj proces, a obezbediće i punu pravnu sigurnost.
Agencija preuzima obavezu da Vas u najkraćem roku dovede u kontakt sa potencijalnim kupcima pošto odlično poznaje stanje na tržištu nekretnina (ponudu i potražnju).
Većina kupaca se opredeljuje za kupovinu nekretnine preko agencije, a mi kroz razne oblike reklame (internet – sopstveni sajt, elektronski i štampani mediji) Vašu nekretninu činimo dostupnom većem broju kupaca i obezbeđujemo bržu i efikasniju realizaciju.
Trenutno su aktuelni stambeni krediti, zašta smo se posebno osposobili i u mogućnosti smo da Vam pomognemo u pribavljanju potrebne dokumentacije za realizaciju kredita preko poslovnih banaka. Tako Vašu nekretninu činimo dostupnom svim kupcima koji se javljaju na tržištu nekretnina

Proces kupoprodaje nepokretnosti se završava proverom i pripremom kupoprodajne dokumentacije, overom kupoprodajnog ugovora, isplatom kupoprodajne cene i primopredajom nekretnine uz izmirenje svih računa i poreza.
Agencija u svemu ovome aktivno učestvuje i zajedno sa Vama i Kupcima uz angažovanje našeg advokata obezbeđuje da kompletan proces protekne na zadovoljstvo svih učesnika bez ikakvih kasnijih neprijatnosti.

Biće nam zadovoljstvo da Vas upoznamo i pružimo Vam svoje usluge.

E-mail: geonekretnine018@gmail.com

Telefoni: 018/513-863 ,063/84-30-766 ,064/28-85-104

Adresa: Lole Ribara 11/1 , 18000 Niš (Ugao ulice 7. Juli i Lole Ribara. Na usluzi Vam je i parking prostor, u blizini Opštinskog suda)

KAKO DO NAS MAPA